Despre noi

Bine ati venit la studioul de bronzare Ergo Sun

Locul unde vei avea un bronz perfect.

Studioul de bronzare ErgoSun a ales sa aduca pentru dumneavoastra cele mai bune aparate de bronzare din categoria celor mai buni producatori de pe piata. Ergoline si Megasun sunt marcile cu o tehnologie absolut inovatoare avand cel mai puternic rezultat.

Designul futurist precum si constructia ireprosabila au contribuit la succesul mondial al marcilor.

Aparatele Ergoline iti castiga increderea de la prima utilizare. Un aspect important al produselor Ergoline este ergonomia care asigura un confort maxim pentru sedintele de bronzare.

Aparatele MegaSun revolutioneaza tehnologia si design-ul solariilor obisnuite. Au toate calitatile care asigura o sesiune de bronzare la nivel superior.

Pe tot parcursul vizitei dumneavoastra veti fi in permanenta, in centrul atentiei noastre, intr-o atmosfera relaxanta si prietenoasa.Cu intentia ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bune rezultate, am ales sa folosim pentru aparatele noastre lampile UV cu surplus de vitamina D.

Iubitorii bronzului pot avea incredere deplina in calitatea Ergoline si MegaSun si pot beneficia de consultanta de specialitate din partea echipei noastre. In functie de tipul de piele, va puteti bronza in una dintre cele patru cabine disponibile in studioul nostru.

Pentru siguranta si confortul dumneavoastra va garantam faptul ca aparatele Ergoline si MegaSun sunt verificate periodic iar lampile UV sunt de asemenea schimbate.